nekoyama.xyz

Team Spaceship's world wide web

Hokkaido Finland Society北海道フィンランド協会の概要

以下文

http://hokkaido-finland.com/archives/category/about/outline

より引用

Hokkaido Finland Association, we launched in October 1976.

Nordic excellent welfare state, not only people who are interested in, such as the lives of excellent design and people of Northern Europe, as a model of industry cluster movement of revitalization area in recent years, further spectacular economic focusing on information science and technology Finland has been attracting attention in the international community, the Hokkaido Finland society has been participating people of various regions, regardless of age, such as Do not development.

北海道フィンランド協会は、1976年10月に発足いたしました。

北欧の優れた福祉国家、北欧の優れたデザインや人々の暮らしなどに関心のある方々ばかりでなく、近年では地域興しの産業クラスター運動のモデルとして、さらには情報科学技術を中心に華々しい経済的な発展などフィンランドは国際社会で注目されており、北海道フィンランド協会には年齢を問わず様々な領域の方々が参加されております。

Hokkaido Suomi ry, aloitimme lokakuussa 1976.

Nordic erinomainen hyvinvointivaltio, ei vain ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita, kuten elämää erinomainen muotoilu ja ihmiset Pohjois-Euroopan, mallina klusterin liikkuvuuden elvyttämiseen alueella viime vuosina, edelleen mahtava taloudellinen keskittyy tiedon tieteen ja teknologian Suomessa on herättänyt huomiota kansainvälisessä yhteisössä, Hokkaidon Suomen yhteiskunta on osallistunut ihmisiä eri alueilla, iästä, kuten Älä kehitystä.

 

お知らせ] 

LINEスタンプ書いてます!見て行ってね!Hey I made these LINE stickers ! plz check these out thnks !peace! xoxo

store.line.me

And this CD too!

猫も杓子も

猫も杓子も

 

[スポンサードリンク]